EYOF 2019 biće partner prvog ljetnog festivala na Jahorini „FESTIVAL 365“

Olimpijski centar Jahorina biće ovog ljeta domaćin prvog ljetnog planinskog festivala pod nazivom „Festival 365“. Tokom tri festivalska dana, od 29. juna do 01. jula 2018. godine, okupit će pet vodećih regionalnih izvođača, a posjetiocima pružiti i šest dodatnih zabavnih aktivnosti, poput trka prijateljstva i interaktivnih aktivnosti za porodice i najmlađe.

Jedan od brojnih partnera Festivala 365 je i EYOF 2019, koji predstavlja najveći sportski događaj nakon Olimpijade 1984 godine.

U petak 29. juna „Festival 356“ otvoriće jedna od najvećih pjevačkih zvijezda regiona, Severina, koja obećava nezaboravni provod na ovoj olimpijskoj planini, dok će u subotu 30. juna goste zabaviti Petar Grašo i Lexington bend.

Takođe, tokom cijele ljetne sezone, svi posetioci će moći da uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tjubing stazom. Olimpijski centar Jahorina planira da nakon najuspešnije zimske i proljećne sezone ikada i ljetnu sezonu učini podjednako atraktivnom za zaljubljenike u ljetni planinski turizam, u čemu, prema intersovanju za „Festival 365“, i uspijeva.

EYOF 2019 će posjetiocima pružiti sve informacije o Festivalu, čiji su domaćini Sarajevo i Istočno Sarajevo u februaru 2019.godine. Na stazi Poljice posjetioci će moći da se druže sa maskotom Groodvy u njegovoj kućici, dok će ispred hotela „Bistrica“ moći dobiti promotivni materijal EYOF 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=vD3girR2PAI

NAŠI PARTNERI