CEREMONIJA ZATVARANJA BIĆE ODRŽANA U ISTOČNOM SARAJEVU

Dan po dan, dođosmo i do Ceremonije zatvaranja najvećeg sportsko kulturnog događaja u BiH nakon ’84.

Nakon finalnih takmičenja u karlingu, brzom klizanju, skijaškom trčanju i paralel slalomu, očekuje nas Ceremonija zatvaranja i poslednja dodjela medalja.

Ceremonija zatvaranja biće održana ispred Administrativnog centra grada Istočno Sarajevo s početkom u 19:30h. Svečanom zatvaranju EYOF-a, čiji su domaćini bili gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo, prisustvovaće predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, kao i članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović. Očekuje se da će zatvaranju EYOF-a prisustvovati zvaničnici Republike Srpske i BiH, predstavnici gradova organizatora, diplomatskog kora u BiH, nacionalnih olimpijskih komiteta zemalja učesnica EYOF-a i Evropskog olimpijskog komiteta.

Od 18:00h sve posjetioce zabavljaće beogradski bend Van Gogh. Nakon toga uslijediće oficijelni dio ceremonije zatvaranja. Gašenje olimpijskog plamena planirano je u 21:12h. Sastavni dio ovog dijela je i predaja zastave narednom domaćinu, a to je Finska, grad Lahti.

Na samom kraju zabave biće upriličen vatromet i koncert grupe Miligram u 20:30h.

Vjerujemo da su emocije prisutne kod svih ljudi, jer je došao kraj još jednom lijepom druženju ili je neki tim izgubio priliku za ulazak u finale, ili pak neki osvojili veliki broj medalja. Sve je to razlog više da se lijepo zabavimo i ispratimo još jedan EYOF.

NAŠI PARTNERI