AUDI B2B RUN ove godine okupit će rekordnih 1100 uposlenika iz preko 130 kompanija

Sarajevo će 27. septempbra 2018. godine od 17:30 sati biti domaćin drugog izdanja B2B Run u Bosni i Herecegovini, trku namijenjenu zaposlenima u kompanijama i organizacijama prijavljenim na području Bosne i Hercegovine.

Na Vilsonovom šetalištu trka će okupiti rekordnih 1100 uposlenika iz preko 130 kompanija. Trka se u vrlo kratkom vremenu pozicionirala kao najveći poslovno-sportski događaj, te će se ove godine na startu naći duplo više učesnika nego prošle godine.

Ovo je drugi put da je glavni grad BiH domaćin poslovne trke, što pokazuje da Sarajevo vrlo uspješno prati svjetske trendove i u korporativnoj kulturi. AUDI B2B RUN je jedinstven i moderan koncept team buildinga, jer ovaj projekat predstavlja sjajno mjesto za zabavu i rekreaciju, potiče komunikaciju i timski duh, a najviše se brine o tome da zdravlje i sport imaju primat u životu svakog pojedinca.

Iznenađenja ove godine nije manjkalo te učesnike očekuje nova, još atraktivnija ruta. Naime, start i cilj utrke biće na istoj lokaciji kao prošle godine, ispred Face TV, a svi trkači imat će jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj plavoj stazi stadiona Grbavica. AUDI B2B RUN biće ujedno i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica, a svi takmičari imat će priliku da osjete fantastičnu atmosferu trčeći kroz stadion. Na ovom dijelu staze podršku svim učesnicima daće maskota Groodvy i EYOF 2019 tim!

Učesnike utrke, ove godine, dijeli 4,5 km do nezaboravnog After Run Party-a powered by Class Plus, na kojem će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Četvrtak je dan kada će se poslovna zajednica, pod sloganom “Cijela kompanija=jedan tim”, ujediniti i zajednički braniti boje svojih kompanija u misiji očuvanja i unapređenja zdravog načina života, poslovne kulture i interne komunikacije.

Ovogodišnja trka se održava u sklopu Evropske nedelje sporta koju u Bosni i Hercegovini obilježava Ministarstvo civilnih poslova BiH, pod parolom #beactive. EYOF 2019 je jedan od zvaničnih partnera ovogodišnje B2B Run.

NAŠI PARTNERI