POZIV ZA REGISTRACIJU MEDIJA

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas da se registrujete za najveći sportski olimpijski festival za mlade sportiste, EYOF 2019, koji će se održati od 09. do 16. februara 2019.godine u gradovima domaćinima Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

EYOF 2019 je sastavni dio Evropskog olimpijskog komiteta i kao takav je jedinstvena prilika za promociju mladih sportista starosne dobi između 14 i 18 godina. U festivalskim danima će se moći uživati u čarolijama zimskih sportskih disciplina, ali i u mogućnosti stvaranja novih prijateljstava i osnaživanju postojećih prijateljskih veza između 46 zemalja učesnica.

Pozivamo Vas da nam se kao medij propratite ovaj događaj u danima posvećenim mladosti, sportskom duhu i prijateljstvu. Samo registrovani mediji i njihovi predstavnici mogu koristiti medijske usluge i imati pristup mjestima predviđenim za štampu, stoga Vas molimo da blagovremeno izvršite registraciju kako bi dobili odgovarajuće akreditacije. Registraciji možete pristupiti putem ovog linka https://ras.eurolympic.org/eoc-publicregistration.

Sistem za registraciju će biti otvoren od 30. novembra 2018. godine do 31. januara 2019.godine. Molimo vas imajte u vidu da nakon zatvaranja sistema, registracija više neće biti moguća.

Važna napomena: SMJEŠTAJ NIJE UKLJUČEN KROZ SISTEM REGISTRACIJE. OFICIJELNI MEDIA HOTEL JE https://hoteliilidza.ba/spa-hotel-terme/ GDJE MOŽETE REZERVISATI SVOJ SMJEŠTAJ DO 31.JANUARA 2019. GODINE.

Opširnije informacije vezane za registraciju možete pronaći na našem zvaničnom web sajtu: https://eyof2019.net/ba/

Za sve dodatne informacije, možete nas kontakrirati na: press@eyof2019.net

NAŠI PARTNERI