PODACI O OFICIJELNOM SMJEŠTAJU

Hotel Hills i Hotel Hollywood Sarajevo su oficijelno Atletsko selo za vrijeme održavanja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala u februaru 2019. godine. Hotel Hills je oficijelni smještaj za VIP, dok je hotel Hollywood smještaj za sportiste, trenere kao i NOC centar prije i tokom festivala. Ovakav koncept Atletskog sela je vrlo primamljiv i organizaciono pogodan, gdje ćemo imati smještene sve najvažnije učesnike festivala na jednom mjestu.

Lokacija između dva hotela, tačnije prostor Termalne rivijere, će biti iskorišten za postavku oficijelne Medal Plaze (mjesto za Ceremoniju dodjele medalja).

Hotel Hills, Congress & Termal spa Sarajevo

Hotel Hills, Congress & Termal spa Sarajevo je nov hotel sa pet zvjezdica koji ima atraktivnu lokaciju u centru zelene oaze Sarajeva, zvane Ilidža, i nalazi se na 2 km udaljenosti od Međunarodnog aerodroma Sarajevo.
Hotel Hills, Congress & Termal spa Sarajevo je dio Mrkulić grupacije, najveće hotelske grupacije u Bosni i Hercegovini, vlasnik hotela Hollywood Sarajevo 4*, Termalne Rivijere kao i Hollywood travela.
Hotel Hills, Congress & Termal spa Sarajevo posjeduje 335 prefinjenim komforom i luksuzno opremljenih soba i apartmana, sve s prostranim balkonima, odabranim detaljima, višenamjenski Kongresni centar s modernom konferencijskom tehnologijom, Termal spa, unutrašnji i vanjski bazeni, adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2.200 kvadratnih metara, sale za vjenčanja, nekoliko restorana sa međunarodnom i nacionalnom kuhinjom. Najatraktivniji restoran i lounge bar se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na zeleno okruženje hotela i grad.
Premium smještaj i održavanja konferencija, stručna služba s primjesom ličnosti i širok spektar objekata su ono što Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo garantuje.

Hotel Hollywood Sarajevo

Hotel Hollywood Sarajevo - se nalazi u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, u blizini Međunarodnog aerodroma, uz glavni gradski prometni terminal. Blizu izvora rijeke Bosne, iznimno rijedak dar prirode i niz administrativnih, poslovnih, zdravstvenih, kulturnih i sportskih sadržaja čine lokaciju holivudskog hotela atraktivnijim i univerzalnijim.
Smještajni kapacitet s 418 jedinica najvišeg standarda u Bosni i Hercegovini, konferencijski centar sa 18 sala, 3.000 sjedećih mjesta i opremom najviše tehničke kvalitete.
Moderni restoran u kojemu se na 4 ili 8 rejona istovremeno može poslužiti 1.500 gostiju.
Sportski i rekreativni centar sa sportskom dvoranom (prema FIBA standardima), poluolimpijski bazen (25 x 12 m), bowling (4 trake) i bilijar (5 stolova).

 

Oficijelni hotel za seminar Šefova misije planiran za novembar 2018. godine je Hotel "Termag" Jahorina

HOTEL TERMAG - AUTENTIČAN I MODERAN

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cijele godine. Zauzima centralno mjesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsjedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

NAŠI PARTNERI